Saturday, November 5, 2011

Korsett ja laat

Sõnad "korsett" ja "laat" võiksid minu puhul sobida ainult lausesse "Korsette ei saa laadal müüa." Põhjus on muidugi ilmselge. Aga justkui käibefraasi "never say never" kiuste pean ma oma sõnu sööma.
Nimelt, mina olen üks kuuest projektis osalenust, keda on kutsutud osalema Mardilaadale, mis toimub Tallinnas Saku Suurhallis 10-12. novembrini, esindama "Käsitööga tööle 2" projekti, mille kõrvalt boonusena on mul võimalik müüa enda valmistatud käsitööd.
Niisiis, korsette müügiks teha ei saa. Kududa ei oska ega taha. Aega ettevalmistuseks oli umbes 1 kuu. Mida teha?
Mõtlesin... mõtlesin..... ja VÄLJA MÕTLESIN!
Laadakaup peaks reeglina olema pilkupüüdev, meeldejääv, väikestes mõõtudes ja odav.
Inimesed ei tule laadale rahakott puuga seljas, ega lahku veoautotäie kaubaga.
Minu niššiks on ja jääb korsett, seega jäädes oma liistude juurde töötasin välja kõige lihtsamat ja kergemat tüüpi korseti, mida inglise keeles nimetatakse "waspie"-ks. Eesti keeles võiks see siis olla näiteks vöökorsett. Idee on selles, et tegu on väga lühikese korsetiga, mis piirab keha liikumist minimaalselt ja mida saab kanda vööna ükskõik, mis riietusega alates teksapükstest ja triiksärgist kuni õhtukleidini välja. Suureks plussiks on ka see, et kuna vöökorsett on nii lühike, siis see sobib paljudele erinevatele kehatüüpidele, nii et peale taljeümbermõõdu ei oma ükski teine mõõt erilist rolli. Laadal on seda proovimiseks lihtne üle pea tõmmata teiste riiete peale. Ja peegel on meil ka olemas.

Pean vajalikuks mainida, et vöökorsetiga saab samuti talje ümbermõõtu vähendada, tekitades liivakellafiguuri, nii et tegelikult on see nagu päris korsett ainult et lühike.

Vöökorsette saab olema kokku kolm. Laadapäevi on ka kolm.

Nii et... Mõeldes lähenevatele jõulupühadele ja -pidudele, kes on endale alati soovinud korsetti, kuid individuaaltellimuse hind tundunud liiga krõbe, siis miks mitte soetada endale üks vöökorsett, mis funktsioneerib nagu korsett, kuid on soodsamas hinnaklassis.

Tule mulle külla 10-12. novembril Mardilaadale ja saad korseti osta laadahinnast soodsamalt, öeldes salakoodiks: "Ma lugesin su blogist."

Lähipäevadel lisan blogisse ka pildid nendest kolmest korsetist (koos lisainformatsiooniga mõõtudest, hinnast jm.), et kõik lugejad saaksid aimu, kuidas üks lihtne vöökorsett välja näeb.

Seniks,
Nautige veel viimaseid ilusaid sügispäevi!

Muide, sügis on mu lemmik aastaaeg....

2 comments:

  1. Väga tahaks tulla, aga üritus 1. minust neljapäeval liiga kaugel, et kahe tunni vaba aja jooksul päeval ära jõuaks käia 2. reedel on minust veel kaugemal 3. laupäeval koolitus samal ajal... hakkan vist nutma :(

    ReplyDelete
  2. Nojah, mis teha. Ehk õnnestub kunsgi hiljem trehvata :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...