Saturday, October 15, 2011

Tagasihoidliku pitsiga must satiinkorsett

Mulle meeldis seda korsetti teha just väikese pitsi pärast. Pits oli viimane, mis ma korseti külge kinnitasin, aga nii huvitav oli korsetti õmmeldes mõelda, missugune hakkab see välja nägema pärast pitsi kinnitamist. Taolise korseti tahtsin teha endalegi, sest sellel on omad eelised.



- Esiteks, korseti kõrgus sobib väiksema rinnaga naistele, kuna see ulatub rinna keskele ja lükkab rinna üles tekitades push-up efekti, kuid ei kata rinda päriselt.
- Teiseks, pits suurendab visuaalselt rinnapartiid ja on vallatu ka. :)

Pealiskangaks kasutasin eriti tugevat puuvillaga toestatud satiini - inglise keeles on see "cotton backed duchess satin". See on nii hea ja kvaliteetne kangas, et lausa lust oli õmmelda. Tgevduskangana kasutasin vana head korsetikangast - coutil`i, toestusena kahte erinevat tüüpi metallist luid, kaheosalisi ööse, taljetugevduspaela, nöörikaitsepaneeli ja voodrina musta linast kangast.

 Loodetavasti saan pilte ka sellest, kuidas korsett omaniku seljas passib.

2 comments:

  1. Pits on kohati kahekordselt? Ilus. Kas sa paned öösid paeladele käsitsi või lased kuskil panna?

    ReplyDelete
  2. Jah, kahekordselt just. :) ÖÖside jaoks on mul kodus press. Kunagi kui pressi polnud siis tagusin haamriga ja pressisin tungraudade vahel vaheldumisi. Ai, see oli surm randmetele. :(

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...