Thursday, May 3, 2012

Lõpuks jõudsid kauaoodatud pildid kohale / Finally, the proffessional pictures are here


Pildid on ilusad! Olen rahul nii fotograafi kui ka modelli tööga. Kõik on nii nagu peab.

Minu jaoks on oluline, et modell ei oleks nö. tavamõistes modell ehk proffesionaal, kes omab moetööstuses nõutud parameetreid ja välimust. Mul on hea meel, et läbi oma töö saan anda kasvõi imepisikese panuse selles suunas, et moemaailmas propageeritaks tervet, kurvikat ja lopsakat figuuri. Oma toodete pildistamisel kasutan kohalikke naisi, kes pole tõenäoliselt kunagi modellindusega kokku puutunud, et kõikidel ülejäänud naistel on end nendega lihtsam samastada.
Modell, keda te nendel piltidel näete on kõike muud, kui tüüpiline modell. Alustades pikkusest (158cm) lõpetades puusaümbermõõduga. Mhmh! Samas korsetid ei ole ka tüüpilised rõivaesemed, nii et kõik klapib.

Tehnilist juttu ka.
Korsett on valmistatud kameeleonlillast toosiidist. Tugevduseks must korsetikangas coutil. Kaunistatud kreemikasvalge pitsiga ja viimistletud kinnitustikanditega. Korsetis on kokku 24 luud,millest 6 on tugevad lamedad terasest ja 18 spiraal-luud. Kinnisluu ees ja kaheosalised öösid taga. Sees on nagu alati taljetugevduspael ja nööride taga nöörikaitsepaneel.
Lõikeks on kasutatud antiikse korseti pealt maha võetud lõiget
   
Kõik oli nii tore, et ei jõua ära oodata, millal saab jälle mõne fotosessiooni korraldada.

Naine, kes teab, mis ta väärt on...
...ei lase end moevooludest mõjutada.
Ta teab, kuidas riietuda nii...
...et säilitada talle omane müstiline aura...
...jäädes samal ajal naiselikult õrnaks.
Kõik peab olema ideaalne
Täiuslikkuseni paigas
Et tunda end nagu Hollywoodi staar
Ajatult säravana!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Finally I got my hands on the pictures we made a few months ago for my soon-to-be launched website. And these pictures are awesome. I am very pleased with them. Everything is exactly like it needs to be.

It is important to me that my models are not typical or professional models. I am glad that through my work I can have even a very slight effect on fashion industry towards healthier body image. For modelling my designs I will always use local women, who probably don't have any experience in this field, so every other woman can relate to them.
The model in these pictures is not a typical one - she is only 158cm tall, but has an amazing bubbling personality.

Some stats
This is a cerise dupioni raw silk corset with cream lace and cream flossing. Strenght layer is black coutil. It has a total of 24 steel bones - 6 are flat steels and 18 are spiral steels. In front it has a busk and at the back there are two piece grommets. It also includes built in waist tape and modesty panel. Pattern is from Atelier Sylphe Patterns.


Tiim/Team:
Photo: Meisi Photography https://www.facebook.com/MeisiPhotography 
Corset: Domina Mirabilis Korsetid
Model: Greetel Lee
Lingerie: Kaylen Marie`s Exclusive Silk Lingerie https://www.facebook.com/kaylenmarie.eu
Hair: Küllike Tilk
Make up: Monika Anniko


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...